Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži ASPARTA iD

Z youtubera fotbalistou

Rozhovor s Adamem Hložkem

Sdílet

Adam Hložek se v minulé sezoně poprvé představil fanouškům sparťanského A týmu. Překonal několik věkových rekordů české ligy a v šestnácti rovnou vyhrál hlasování svých spoluhráčů o nejlepšího hráče sezony. Fotbal byl vždycky jeho priorita, před pár lety ale zkoušel prorazit také na scéně youtuberů.

HLOŽEK | Z youtubera fotbalistou

„Ahoj, já vás zdravím, tady Adam 111020, vítám u svého osmého vlogu a budeme se bavit o tom, jak budeme natáčet videa,“ zahajuje Adam Hložek jedno ze svých videí, která doposud najdete na jeho Youtube kanálu. Videa točil v roce 2013, od té doby ale zapomněl heslo ke svému účtu, a tak videa ani nemůže smazat, ač by o to docela stál. 
„Nevím, jestli jsem chtěl udělat kariéru youtubera… Došlo k tomu tak, že mi kamarád ukázal, jak točit videa a já se do toho pobláznil. Přišlo mi to hrozně jednoduché. Nejradši bych to smazal a zapomněl na to, ale co už,“ mává s úsměvem rukou Adam Hložek.
Rozhovor vznikal na soustředění v Rakousku, kam si Adama ani nevzal herní konzoli. „Já teď hry moc nehraju. A s sebou jsem si konzoli nebral i proto, že na pokoji bych si stejně nemohl nic dovolit. Bydlím se Štětou, ten vyžaduje ticho, musí se zhasnout a jít spát,“ vysvětluje Adam.
SPARTA iD

Celý článek je dostupný pouze přihlášeným uživatelům.

Další novinky