Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-15

WU15: Těsná porážka na hřišti Slavie

Sparta měla šance, Slavia dávala góly

Sdílet

Sparťanské fotbalistky do 15 let v derby na hřišti Slavie v Edenu v neděli prohrály 2:3. Po přímém souboji o první příčku v tabulce tak slávistky zůstávají na první pozici, druhé sparťanky ztrácejí čtyři body.
Komentář trenéra Karla Truksy: "Utkání jsme začali nervózně, nebyli jsme přesní v rozehrávce. Postupem času se holky zklidnily a začaly si vytvářet vyložené šance, které bohužel nedokázaly využít. Soupeř se ujal vedení po naší chybě ve středu hřiště, ale ještě do poločasu vyrovnala velmi dobře hrající Smutná.

Druhý poločas byl jako přes kopírák, zahazovali jsme šance a soupeř ze svých ojedinělých brejků trestal. Slavia nás vyučila z produktivity a my naopak zahazovali jednu šanci za druhou. Holky nic nevypustily a rvaly se o výsledek až do konce, za což je chceme pochválit. Ale pravdou je, že fotbal se nehraje na krásu, ale na góly."

1. liga starších žákyň Čechy, 17. 3. 2024
SK Slavia Praha - AC Sparta Praha 3:2 (1:1)

Branky: 29., 77. Stejskalová, 49. Lehečková - 40. Smutná, 58. Oudránová z pen.

Sestava: Rajsnerová, Šumná, Matoušová, Vojhejnová, K. Murgačová, Hotovcová, Oudránová, Drbohlavová, Koblihová, Petráková, Fischerová, Lopatová, Ambrušová, Smutná, Sedláčková, Repšová

Další novinky