Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-15

WU15: Ligová výhra 11:1 nad Duklou

Nejvíckrát skórovala Oudránová

Sdílet

V 16. kole nejvyšší soutěže starších žákyň přehrály sparťanky doma v Satalicích Duklu 11:1.
Utkání nepřálo počasí, aktérky zápasu se musely vyrovnat s deštěm a silným větrem. Na úvodní branku Sparty se sice Duklačkám velmi rychle podařilo odpovědět, ale sparťanky si dnes šly jednoznačně za vítězstvím.  
Na domácích hráčkách byla vidět chuť hrát, po zisku míče hned roztahovaly hru, využívaly celou šíři hřiště a kombinovaly směrem dopředu. V brance Dukly skončil míč celkem jedenáctkrát, nejvíce gólů (4) si připsala Oudránová.   
Komentář trenéra Karla Truksy: “Utkání mělo od začátku jednoznačný průběh. Bylo otázkou času, kdy vstřelíme první gól a kolik jich nakonec bude. Snažili jsme se o kombinační hru po zemi, což se nám dařilo. A vypnula z toho spousta akcí a šancí, které holky dokázaly proměnit.  
Tři naše hráčky nyní čeká sraz českého národního týmu do 15 let. Příští víkend máme v žákovské lize volno, ale trénovat budeme přes týden dál, chceme neustále pracovat na zlepšení naší hry.”
1. liga starších žákyň, 16. kolo, 23. 3. 2024
AC Sparta Praha – FK Dukla Praha 11:1 (6:1)
Branky ACS: Oudránová 4, Drbohlavová 2, K. Murgačová, Volhejnová, Smutná, Matoušová, Lopatová 
Sestava: Rajsnerová, Repšová - Lopatová, Šumná, Matoušová, Smutná, Volhejnová, K. Murgačová, Hotovcová, Oudránová, Drbohlavová, Fischerová, Michálková, Ambrušová, Koblihová 

Další novinky