Ligová fotbalová asociaceChance Liga
NovinkyWU-15

WU15: Výhra 6:0 v Plzni

Po dvou gólech si rozdělily K. Murgačová, Oudránová a Drbohlavová

Sdílet

K dalšímu ligovému utkání zajížděly starší žákyně do Plzně. Plzeňanky se nacházely na 3. místě tabulky, o jednoduchý zápas tak nešlo. Sparťanky si ale došly pro vítězství. A kolo před koncem základní části ligy jsou v tabulce druhé.
Komentář trenéra Karla Truksy: “Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a už v první minutě si po pěkné kombinaci vytvořili šanci která bohužel skončila nevyužita. Naše hra se s přibývajícím časem ještě zlepšovala a šance střídala šanci. Dvě z nich jsme dokázali využít, soupeř hrozil z brejků a při jednom z nich nás podržela jistě chytající Rajsnerová. Poločas tak skončil 2:0 pro nás. V druhém poločasu soupeř ve snaze o vyrovnání hru vytáhnul a začal hrát vzadu na riziko. Toho jsme dokázali ještě čtyřikrát využít. Holky musíme pochválit za nasazení a snahu o kombinační fotbal. Spousta akcí potěšila přihlížející diváky. Na čem budeme chtít zapracovat je koncovka.” 
1. liga starších žákyň Čechy, 17. kolo, 6. 4. 2024
Viktoria Plzeň - AC Sparta Praha 0:6 (0:2) 
Branky: K. Murgačová 2, Oudránová, Drbohlavová
Sestava: Rajsnerová, Matoušová, Lopatová, Šumná, Smutná, K. Murgačová, S. Murgačová, Hotovcová, Oudránová, Drbohlavová, Koblihová, Fischerová, Ambrušová, Urbánková, Petráková, Žilová 

Další novinky