Ligová fotbalová asociaceChance Liga

Vstupenky na odvetu s Shamrock Rovers jsou stále k dispozici na Enigoo.

InformaceMuži A

Organizační info před Baníkem

Všechny důležité informace před zápasem 29. kola

Sdílet

Posledním ligovým týmem, který se v této sezoně ještě nepředstavil v epet ARENĚ, je Baník. Ostravského rivala vyzveme tuto sobotu a jak už ve vzájemných zápasech bývá pravidlem, můžeme se těšit na bouřlivou atmosféru. Brány zaplněného stadionu na Letné se otevírají 90 minut před výkopem. Všem fanouškům doporučujeme přijít, a tentokrát opravdu raději pěšky, co nejdříve a užít si bohatý doprovodný program před samotným startem dalšího důležitého utkání v boji o titul.
  • Zápas: AC Sparta Praha – FC Baník Ostrava
  • Datum: 20. 4. 2024
  • Soutěž: FORTUNA:LIGA, 29. kolo
  • Otevření stadionu: 13:30
  • Výkop: 15:00
  • Stadion: epet ARENA
  • Vstupenky: utkání je vyprodané!
  • Dejte si pozor na neoprávněný prodej vstupenek. Může se jednat o podvod!
  • Přímý přenos: O2 TV Sport
  • Rozhodčí: D. Černý - J. Paták, M. Podaný (K. Rouček) | VAR: T. Klíma | AVAR: J. Pečenka
  • Kurzy Betano: 1.30 – 5.60 – 10.00 (další sázkové příležitosti k zápasu najdete ZDE)
  • Parkování: Fanoušci mohou využít parkování na Letenské pláni.
Užijte si předzápasový program
Ani tentokrát se na Letné před startem samotného zápasu rozhodně nudit nebudete! Doprovodný program odstartuje sparťanský DJ Flux a dále se můžete těšit na tradiční ČSOB Kahoot kvíz, T-shirt gun s Rudym, dětská nej s Michalem Ševčíkem nebo hned dvě ceremonie. Nejprve dojde na hrací ploše k vyhlášení nejlepších týmů desátého ročníku Turnaje Nadačního fondu AC Sparta Praha a krátce před zahájením utkání pak ještě jednou pogratulujeme panu Jozefu Jarabinskému ke kulatým 80. narozeninám.
Dopravní omezení
Z důvodu opravy tramvajové trati bude až do neděle 28. dubna přerušen provoz tramvají v úseku Hradčanská – Strossmayerovo náměstí. Před zápasem i po jeho skončení bude posílena náhradní autobusová doprava X1. I přes to fanouškům doporučujeme využít docházkové vzdálenosti z okolních zastávek MHD.
Pořiďte si sparťanský merch
Zastavte se v našem fanshopu, který pro vás bude otevřen již od 13:30 hodin, a také další hodinu po jeho skončení. Stánek se sparťanskými produkty můžete zároveň navštívit přímo na stadionu na vstupu A.
Změny u vstupu E
Fanoušci na vchodu E mohou využít rozšířené pánské toalety. Přidáno bylo celkem 18 pisoárů. Po skončení zápasu bude pro opuštění stadionu otevřena nově vybudovaná brána směřující přímo do ulice U Sparty.
Tíží vás něco? Odložte si v úschovně
Máte možnost využít služeb úschovny, která se nachází na Letenské pláni přímo naproti stadionu. Otevřena bude hodinu a půl před výkopem, zavírat bude hodinu po konci zápasu. Cena se odvíjí dle typu a velikosti uložené věci, platit se dá v hotovosti i kartou.
  • drobné předměty 50,- Kč/ks (deštník, selfie tyč, spreje, parfémy, kapesní nůž apod.)
  • zavazadlo 100,- Kč/ks (batoh, taška, laptop apod.)
Pozor: Do epet ARENY vás vpustí pouze s nezbytně nutnými osobními věcmi. Nenoste s sebou prosím tedy předměty, které na stadion nepatří. Jedná se zejména o předměty, které nemůžete mít po celou dobu utkání při sobě. Odkládaní jakýchkoli předmětů do uliček a prostoru schodiště je nepřípustné. Pokud přijdete například s notebookem nebo středně velkým zavazadlem, je na individuálním posouzení bezpečnostní služby stadionu, zda budete na stadion vpuštěni.
Fanděte ze svého místa
Sledujte utkání z místa, které máte napsané na své vstupence. Nezdržujte se na schodech a neblokujte prosím přístup na tribunu.
Podpořte Nadační fond ACS, nebo tvorbu chorea
Po celém stadionu najdete nové sběrné boxy na vratné kelímky. Vhozením kelímku do jedné, či druhé části boxu můžete přispět padesáti korunami na fanouškovský choreo fond, nebo na Nadační fond ACS. Kelímky je samozřejmě nadále možné vrátit na určených místech, a získat tak zálohu zpět.
Máte zdravotní omezení? Kontaktujte nás
Potřebujete-li ke svému pohybu zdravotnickou pomůcku, například berle, kontaktujte nás s dostatečným předstihem na e-mail bezbarier@sparta.cz, abychom pro vás mohli vyčlenit vstupenky do míst, které jsou vyhrazeny pro osoby se sníženou motorikou či jinými zdravotními problémy. Pokud tak neučiníte, vystavujete se riziku, že z důvodu vaši bezpečnosti a bezpečnosti ostatních diváků nebude možný váš přesun na daná místa a nebudete na stadion vpuštěni.

Další novinky