Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-14

Remíza se Slovanem Bratislava

Sparťanská kategorie U14 remizovala v přípravném utkání se Slovanem Bratislava

Sdílet

Sparťanská kategorie U14 o víkendu odehrála další přípravný zápas. Tentokrát do Tréninkového centra mládeže na Strahov dorazil výběr slovenského Slovanu Bratislava!
Mladíci v rudých dresech vstoupili do utkání aktivně a postupnou kombinací se snažili najít recept na pevnou a skvěle organizovanou obranu soupeře. To se jim bohužel v průběhu prvního poločasu vůbec nedařilo, naopak soupeř byl po rychlých protiútocích velice nebezpečný a naši chlapci tak mohli děkovat Jovanoskimu, že po prvním poločase neprohrávali.
Ve druhé části utkání oba týmy odhodili ostych a začaly mnohem více útočit, přičemž nedbali tolik na obranu. Z toho se rodily výrazné gólové příležitosti na obou stranách hřiště, z nichž oba celky profitovaly! Celkem v utkání padly čtyři branky, z toho po dvou na každé straně, a tak se zrodila konečná remíza v poměru 2:2.
AC Sparta Praha - Slovan Bratislava 2:2 (0:0)
Branky AC Sparta Praha: Váňa, Vaněk
Sestava AC Sparta Praha: Jovanoski - Vaněk, Váňa, Piralic, Novák, Káža, Vitarigov, Cettl, Diviš, Slanina, Říha, Feit, Princ
Utkání zhodnotil hlavní trenér kategorie U14, Martin Kumšta: „Soupeře bych rád v prvé řádě pochválil. Hlavně v prvním poločase se prezentoval velmi dobře organizovanou hrou, na kterou jsme my těžko nacházeli recept a nedostávali se do možností skórovat. Naopak jsme mohli i inkasovat."
„Ve druhé půli se hrál otevřenější fotbal. Remíza je z mého pohledu spravedlivá. Jsem rád, že jsme fyzicky vydrželi a až do poslední minuty chtěli rozhodnout."

Další novinky