Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
RozhovoryMuži A

Rozhodla individuální kvalita

Ladislav Krejčí po Lyonu

Sdílet

Ladislav LK37 Krejčí nastoupil poprvé po svém zranění v základní sestavě a v Lyonu měl několik dobrých střeleckých příležitostí. Žádnou ale nevyužil a i kvůli tomu jsme z Francie odjeli s porážkou 0:3.

KREJČÍ | Rozhodla individuální kvalita

Měl jsi několik nadějných šancí, žádná neskončila gólem. Mrzí to asi, i vzhledem k výsledku, hodně, viď?
Mrzí to samozřejmě, mohli jsme se aspoň docvaknout a pak by se vidělo. Ale bohužel, nebyl jsem přesný, mrzí mě to.
Jaký byl plán do druhého poločasu, když bylo skóre 0:0?
Plán byl hlavně abychom nepropadali při jejich rozehrávce. Věděli jsme, jakou mají sílu na balonu a jak se pohybují. Po nástupu do druhé půle to od nás bylo slušné, měli jsme tam slibnou desetiminutovku, dobře jsme si to přebírali, nemohli se do nás dostat. Ale bohužel jsem pak při jedné akci ztratil míč a dostali jsme druhý gól. Moje chyby rozhodly o tom, že se dostali do brejku.
Co pozitivního nám dnešní zápas ukázal?
Ukázalo nám to, že když se dokážeme soustředit na věci, které si řekneme, a dokáže to každý z nás, tak můžeme leccos zvládnout. Pak umíme být i silní v kombinaci na balonu. Ale jejich individuální kvalita je vyšší než naše a v těch klíčových chvílích to rozhodovalo.
Rangers v Kodani jen remizovali, to nám vzhledem k situaci v tabulce hraje do karet, že?
To je pro mě nová informace, dozvěděl jsem se to teď od tebe. Je to dobrý, pomůže nám to. Ale musíme si to uhrát na hřišti, jde o dva soupeře, kteří jsou před námi. Věděli jsme, že v těch závěrečných duelech se bude rozhodovat a teď je to o tom, jak je zvládneme.

Další novinky