Ligová fotbalová asociaceChance Liga
Informace

UNLIMITED: Srpnový recap

Žijte i vy se Spartou bez limitů!

Sdílet

V polovině června jsme spustili revoluční novinku, která nemá v českém sportovním prostředí obdoby. Co jsme si pro vás v rámci našeho digitálního produktu Sparta UNLIMITED. během srpna přichystali a na co se můžete dál těšit?
Exkluzivní video formáty a populární rubriky v rozšířené verzi, streamy ze zápasů, pravidelné čtvrteční podcasty v audio i video podobě, speciální nabídky sparťanského merche a přístup k atraktivním soutěžím určeným pouze pro předplatitele.  
To vše, doplněné o prioritní možnost nákupu vstupenky bez její garance na domácí zápasy a na další vybrané klubové akce, dělá z UNLIMITED. produkt, který musí každý opravdový sparťan mít. Pokud UNLIMITED. ještě nemáte, pořídit si ho můžete ještě dnes.

Jaký obsah jsme fanouškům v srpnu připravili?

O výchově mladých sparťanů či procesech fungování akademie jsme si v podcastu povídali s ředitelem úseku mládeže Vítězslavem Lavičkou a manažerem strahovské akademie Oldřichem Šmerdou.
V dalších třech dílech sparťanského podcastu jsme si mohli poslechnout držitele double a současného asistenta trenéra sparťanské rezervy Ondřeje Švejdíka, členky A-týmu žen Sparty Anetu Dědinovou a Elišku Sonntagovou nebo trio expertů ve složení Karel Tvaroh, Štěpán Hájek a Viktor Freisinger, kteří zhodnotili postup Sparty do Ligy mistrů a los v její ligové fázi.
Věnovali jsme se ale také záběrům ze hry. V rámci formátu Focus jsme se zaměřili na Kaana Kairinena v utkání proti Dukle a následně jsme si pod lupu vzali při souboji se Slováckem Markuse Solbakkena.
Highlights jste poté mohli vidět ty nejzajímavější momenty nejlepších sparťanů v duelech proti Dukle a Jablonci, Martina Vitíka a Lukáše Haraslína. U utkání s Duklou ještě zůstaneme, jelikož právě po něm jste si mohli pustit také záběry Mimo reflektory nebo vůbec první ACS STUDIO s Romanem Polomem a Štěpánem Hájkem. Naši experti následně rozebrali i další ligová utkání – venkovní duely s  Bohemians a Jabloncem , ale i remízové klání se Slováckem.
Ze všech výše uvedených zápasů jste si v UNLIMITED. mohli vychutnat také sestřihy se sparťanským komentářem:
Podobně tomu tak ale bylo i u evropských zápasů, kdy si sparťané mohli díky sestřihům připomenout nejzajímavější momenty z odvetného utkání proti FCSB. Výjimkou nebyla ani venkovní i domácí střetnutí se švédským Malmö. Oba zápasy play-off, po nichž jsme si zajistili postup do Ligy mistrů, si můžete na webu přehrát i ze záznamu.
Při výjezdech po Evropě jste si zároveň mohli pustit další dva díly sparťanského RadiaBig secret z Bukurešti a následně také Skandinávský speciál z cesty do Malmö.
Na UNLIMITED. mohli sparťanští příznivci vidět také dvě epizody Buď v týmu+. Prodloužené verze tradičního formátu ze zákulisí, které bylo možné v obvyklé délce zhlédnout i na YouTube, se zaměřovala na postupové oslavy po odvetných zápasech s FCSB a Malmö.
V průběhu srpna jsme se vrátili s dalším dílem textového Nezkráceně, ve kterém se o své fotbalové cestě rozpovídal bývalý sparťanský útočník Léonard Kweuke. V našem videoformátu s názvem Meet the team promluvil o zranění, nové životní roli nebo o netradiční přezdívce odchovanec Jakub Pešek.
Předplatitelé mohli mimo jiné hlasovat také v anketě o Gól měsíce července a díky tomu pak vyhrát dva lístky na domácí duel se Slováckem.

A na co se můžete těšit v září?

  • Unikátní zápasový obsah ve formátech Highlights nebo Mimo reflektory
  • Již publikovaný rozlučkový rozhovor s Janem Kuchtou, sestřih všech jeho soutěžních gólů ve Spartě nebo textový rozhovor s Victorem Olatunjim
  • První díl nového videoformátu o fanoušcích, kdy se zaměříme na Maneneho
  • Pravidelné rozbory ligových zápasů ve sparťanském studiu se Štěpánem Hájkem a Romanem Polomem. Na nové díly se můžete těšit každé pondělí
  • Každý čtvrtek vyjde epizoda UNLIMITED. podcastu – už brzy se můžete těšit na nový díl se záložníkem Lukášem Sadílkem
  • Nové epizody prodlouženého Buď v týmu+
  • Další příběh v textovém Nezkráceně
  • Anketu o gól měsíce srpna, ve které budete mít další možnost vyhrát vstupenky na Spartu
  • A spoustu dalšího obsahu!
Pořiď si předplatné Sparta UNLIMTED. ještě dnes a žij Spartou bez limitů. Detailní informace najdeš zde .

Sdílet

    Další novinky