Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Florin Nita nejlepším rumunským fotbalistou roku

Na Vánoce pro vás chystáme překvapení

Sdílet

Florin Nita se stal rumunským fotbalistou roku i nejlepším gólmanem své země. „Chtěl bych moc poděkovat. Jsem velmi šťastný, že se mi v kariéře podařilo vyhrát tuhle důležitou cenu,“ řekl Florin v nahrávce po udělení ocenění. O Vánocích se těšte na zpracování Florinova příběhu, který pro vás už několik měsíců připravujeme.
Florin se v průběhu minulého roku stal naprosto zásadním hráčem rumunského národního týmu, kterému sice nepomohl k postupu  na mistrovství světa, ale v každém zápase předváděl kvalitní výkony.
Ve Spartě Floin v letošním roce prodloužil smlouvu a většinu roku 2021 strávil i v roli sparťanské jedničky. V některých zápasech předváděl zázračné zákroky. V závěru podzimu kryje Florin záda Dominiku Holcovi.
Všechny Florinovy úspěchy jsou o to obdivuhodnější, když vezmete v úvahu, z jakých poměrů pochází a odkud se musel ke kariéře profesionálního fotbalisty vyškrábat. Poslední půlrok připravujeme zpracování Florinova příběhu a už brzy vám ho nabídneme. Na výsledek se těšte v průběhu Vánoc!

Další novinky