Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Informace

Informace k prodeji permanentek a předprodeji na Olomouc

Předprodej místenek na Olomouc

Sdílet

Spartu čeká první domácí utkání ligové sezony a na stadion mohou dorazit i naši fanoušci z řad permanentkářů. Ti si mohou své místenky za manipulační poplatek 5 korun pořídit od středy. Zároveň fanoušky informujeme, že stávajícím permanentkářům, kteří si dosud neobnovili permanentku, končí rezervace jejich míst 31.8.
Stávající permanenktáři mají svá místa z minulé sezony rezervovaná do 31. srpna, 23:59. Následně se prodej permanentek na jeden den zastaví. Od poledne 2. září si budou moci permanentky zakoupit stávající permanentkáři, kteří nevyužili svou rezervaci a plánují změnit své místo na stadionu. I pro ně budou platit aktuální slevy, poštovné bude zdarma.
3. září 12:00 se pak spustí volný prodej permanentních vstupenek.
V době vydání článku evidujeme 4080 prodaných vstupenek. Zároveň pracujeme na analýze, kolik diváků budeme schopni dostat na stadionu v novém režimu od 1. září. Jakmile o tom budeme mít přesnou představu, budeme vás informovat.
Předprodej místenek na Olomouc pro majitele permanentních vstupenek na sezónu 2020/2021 se spustí v síti Ticketportal ve středu 26. srpna ve 12:00. Vzhledem k platným opatřením proti šíření nemoci Covid-19 platí systém z loňské sezony – permanentka neznamená záruku vstupu na stadion, každý návštěvník si musí pořídit vstupenku v podobě Hometicketu. Při jejím pořizování bude potřeba zadat číslo permanentky a ověřovací údaje, následně za každou zájemce zaplatí pětikorunový manipulační poplatek.
Kvůli rezervačnímu systému bude ve středu 26.8. v 9:00 pozastaven prodej permanentek a rozeslán na každého majitele mail s jeho údaji k přihlášení. Tím bude zajištěno, že své údaje budou mít i permanentkáři, kteří doposud nemají permanentku v ruce. Prodej permanentek se rozběhne opět 26. srpna ve 14:00. Do rezervačního systému budou  mít přístup pouze permanentkáři, kteří si zakoupili permanentku do 9:00!
V případě, že permanentkáři neobsadí všechna povolená místa, bude 27. srpna ve 12:00 spuštěn prodej pro členy Sparta Clubu, který skončí v pátek 28. srpna v 11:00. Od 12:00 v pátek pak začne případný volný prodej.

Sdílet

    Další novinky