Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Rozhovory

Musíme být lepší

Ladislav LK37 Krejčí po Jablonci

Sdílet

Ladislav Krejčí odehrál proti Jablonci utkání na stoperu a po zápase se svým výkonem nebyl spokojený. Velmi kritický byl i k celkovému výkonu, přesto samozřejmě pozitivně hodnotil další zisk všech tří bodů.

LK37 | Musíme být lepší

Láďo, jaký to byl proti Jablonci zápas?
Jsme rádi za vítězství. Ve druhém poločase to ale vůbec nebylo dobré. První poločas jsme dokázali častokrát najít skulinu v jejich napadání, dostávali jsme se dopředu, i když šancí bylo málo. Zase jsme to proměnili, to je plus. Ale měli bychom být víc dominantní a zápasy zvládat s nulou a větší jistotou. Hečis nás na konci podržel, chytil to hlavou, klidně to mohlo být 2:2. Musíme být lepší.
Čím si vysvětluješ, že druhý poločas byl z naší strany takový?
Neumím si to vysvětlit. Je to vývoj zápasu, tak to je. V hlavě to máme všichni srovnané správně, víme, o co hrajeme. Od začátku chceme hrát na špici a jdeme si za tím. Těžko se mi to vysvětluje.
Nastoupil jsi na stoperu. Jak ses tam cítil?
Mám tam víc času na rozehrávku, vyhovuje mi, že hru vidím před sebou. Ale nejsem se svým výkonem spokojený, nebylo to dobré.
Zase se prosadili Julda i Hložan. Jak důležité je, že se o ně můžeme opřít?
Strašně moc. Jsem rád, že to tam klukům padá, je to vidět i na tréninku. Snad to bude pokračovat dál a budou nám pomáhat k tomu, abychom zápasy zvládali co nejlépe.
Půjdeme na Plzeň v ideálním rozpoložení?
Myslím si, že ano. Snad reprezentační pauza dopadne pro všechny dobře a sejdeme se zase ve vítězné atmosféře. Nahecovaní na další cíl, který si určíme!

Další novinky