Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Perný den Milana Heči

Brankář Sparty je poprvé otcem

Sdílet

Milan Heča prožil pořádně hektický víkend. V sobotu mu manželka Dana porodila dceru Beátu, v neděli odchytal utkání s Olomoucí, při kterém několikrát podržel svůj tým.
„Malá se narodila v sobotu brzo ráno. Měří 47 centimetrů a váží necelá 3 kila. Bezprostředně po narození dítěte jsem nad zápasem moc nepřemýšlel. Byli jsme domluvení, že přijedu za týmem večer. Věděl jsem, že budu nachystaný. Při zápase, jsem se cítil v pohodě. Nevím, jestli je to tím porodem, ale byl jsem v klidu, že už to máme za sebou. Výkon nehodnotím, ale mrzí mě výsledek. Kdyby se vyhrálo, měl by víkend skvělou tečku,“ říká novopečený otec Milan Heča.
Zásadní životní změnu v soukromém životě prožil osmadvacetiletý gólman ve spojitosti se Spartou už jednou, v červnu 2018. „Když člověk hraje fotbal, všechno se kolem něj točí. Přestup do Sparty jsem řešil dva dny před svatbou. Takhle to chodí. Jsou to ale příjemné starosti,“ říká Hečis s nadhledem.
„Zatím jsou v porodnici, kde je navštěvuji. Mezitím doma chystám byt. Snad mi je brzy pustí,“ těší se sparťanský brankář na nový rodinný život. „Člověk přijde domu a na fotbal může na chvilku zapomenout. Doma mě teď čekají jiné starosti. Můžu být víc v klidu.“
Dano a Milane, gratulujeme a přejeme mnoho štěstí v nové životní etapě s malou Beátou!

Další novinky