Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Po hráčích požadujeme kvalitní výkon!

Jiří Saňák, Martin Hašek a Uroš Radaković před Dynamem

Sdílet

Sparťany čeká první venkovní utkání v nové sezoně, v pondělí zajíždíme na půdu Českých Budějovic. Nálada je po vítězství nad Jabloncem o poznání lepší než po prvním kole, nicméně všichni si uvědomují, že jedna výhra rozhodně není důvod k uspokojení.
„Samozřejmě, nálada je teď dobrá, ale hlavní úkol je teď udržet koncentraci a co nejlépe se přichystat na příští zápas,“ říká před pondělním duelem Uroš Radaković.
„Musíme zvládnout vyhrát tři nebo čtyři zápasy po sobě, pak samozřejmě půjde naše sebevědomí nahoru. Náš výkon proti Jablonci, kombinační fotbal, velký počet centrů, to všechno se mi moc líbilo. Na to musíme navázat,“ plánuje srbský stoper.
„Je potřeba, abychom každý hráli na maximum svých možností a dokonale se snažili plnit to, co se po nás chce. Podrobnější plán si teď ale samozřejmě necháme pro sebe,“ usmívá se na dotaz ohledně pondělního duelu Martin Hašek.
„V minulém zápase jsme byli dost na balonu, ale možná to bylo i tím, že Jablonec tam měl dost okének a usnadnil nám to, ovšem na to se historie neptá, vytěžili jsme z toho kvalitní hru. Teď je potřeba v tom pokračovat,“ shoduje se s Radaković Martin Hašek.
„Budějovice hrají ligu po čtyřech letech, bude tam nováčkovské nadšení a zaplněný stadion. Určitě budou bojovní a mít dobrou organizaci hry. V těchto atributech musíme předčít soupeře a vložit do toho navíc přednosti, které máme,“ vysvětluje asistent trenéra Jiří Saňák.
„Naším úkolem, i z historického hlediska, je držet podobné výkony jako proti Jablonci trvale. My samozřejmě nemůžeme naplánovat výsledek, to každý, kdo dělal kolektivní sporty, asi ví. Ale co naplánovat můžeme, to je výkon. A ten po hráčích tvrdě požadujeme,“ uzavírá Jiří Saňák.
Tradičí videopreview vám nabídneme v průběhu soboty!

Další novinky