Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-10

Ročník 2009 rozdrtil o rok starší Čáslav!

Mladí sparťané, v přípravném utkání, přívítali na domácí půdě o rok starší výběr Čáslavi!

Sdílet

V dalším přípravném utkání přivítal sparťanský ročník 2009, v Tréninkovém centru mládeže na Strahově, výběr o rok starší Čáslavi. Naši chlapci si se svým soupeřem dokázali bez větších problémů poradit a v utkání triumfovat!
Vstup do utkání měli naši chlapci dobrý. Od začátku se snažili o kombinační hru, nicméně soupěř byl dobrým pohybem častokrát proti a jejich nadějné akce přerušoval. I přesto se ale hoši v rudých dresech dokázali proti soupeři v rámci první třicetiminutovky dvakrát prosadit! Do sítě soupeře úspěšně zamířil Krejčí a Jungbauer, čímž stanovili skóre první části na 2:0!
Ve druhé třetině byl již rozdíl, ve výkonu, obou týmů výraznější. Sparťané skvěle drželi míč, pokoušeli se o krásné obcházení v situacích jeden na jednoho a vytvořené šance s přehledem proměňovali! Po dvou brankách vstřelili v prostřední části Man a Švec, ke kterým se přidali jendobrankoví střelci Kos a Federle! Čáslav v této části vstřelila sparťanskému brankáři Schützovi jeden gól, a tak naši chlapci ovládli i třetinu druhou, tentokrát ve výraznějším poměru 6:1!
Závěrečná část duelu patřila jednoznačně našemu týmu, který na hřišti ve všech oblastech hry jednoznačně dominoval. Sparťané si během závěrečné třetiny vypracovali mnoho šancí, z nichž se dvakrát prosadil Kos a po jednom gólu přidali Zuskin, Švec, Nespěšný, Federle a Doloh. Čáslav se, stejně jako v předchozí části, poslala míč do naší branky jednou, čímž zmírnila výsledek závěrečné části na 7:1.
Sparta tak celkově ovládla zápas, s o rok starší Čáslaví, výsledkem 15:2!
AC Sparta Praha - FK Čáslav 15:2 (2:0, 6:1, 7:1)
Branky AC Sparta Praha: 3x Švec, 3x Kos, 2x Man, 2x Federle, Zuskin, Krejčí, Jungbauer, Nespěšný, Doloh
Sestava AC Sparta Praha: Schütz - Man, Čech, Švec, Zuskin, Šnýdr, Krejčí, Doloh, Federle, Nespěšný, Bezděk, Jungbauer, Kos
1 / 39

Další novinky