Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-9

Sparťanky ovládly dívčí halový turnaj mladších přípravek

Hrálo se ve sportovním centru Třešňovka

Sdílet

V sobotu dopoledne se ve sportovním centru Třešňovka uskutečnil halový turnaj pro dívky mladších přípravek. Turnaje se zúčastnila děvčata z Krásné Studánky, Pardubic, Dukly Praha a dva týmy Sparty. Rudý sparťanský tým byl složen především z hráček ročníku 2011 a bílý tým hlavně z hráček předpřípravky, pro některé to byl i první turnaj v životě.
  1. AC Sparta Praha - rudá
  2. Krásná Studánka
  3. Dukla Praha
  4. FK Pardubice
  5. AC Sparta Praha - bílá
Komentář trenérů: ,,Výkony obou týmů zaslouží pochvalu, dívky v rudém týmu předváděly aktivní hru a dokázaly velmi dobře pracovat ve všech fázích hry téměř bez individuálních chyb. Dívky v bílém týmu hrály bojovně a snažily se vyrovnat někdy i o dva roky starším soupeřům se ctí, každého dokázaly minimálně potrápit, někdy i sehrály vyrovnanou partii. S posledním turnajem letošního roku jsme spokojení my trenéři, dívky samotné i rodiče."

Rudý tým a tým Krásné Studánky procházel turnajem naprosto suverénně, takže o vítězi rozhodl až vzájemný zápas. Který narozdíl od ostatních zápasů obou týmů nebyl tolik o kráse, jako o bojovnosti a touze po vítězství. A sparťanská děvčata nakonec ovládla tento zápas 1:0 a stala se tak vítězem turnaje, navíc s nejvíce vstřelenými a nejméně inkasovanými góly. 
 
Celkové pořadí:
 
Sestavy: Anna Michněvičová, Sára Martinů, Denisa Šillová, Barbora Lišková, Diana Norková, Patricie Lhotská, Alice Kašparová, Amálie Řídkosilová, Zuzana Milíčková, Anna Nosková, Natálie Kamitzová, Josefína Bláhová, Adriana Bendová, Karolína Hudáková

Další novinky