Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
Novinky

Turnaj partnerských klubů

Partnerské kluby ročníku 2015 si zahrály společný turnaj

Sdílet

První turnaj partnerských klubů AC Sparta Praha se konal za krásného počasí na Podvinném mlýně pro kategorii U7.
Celý turnaj probíhal v poklidné atmosféře, kde běhalo na jedné ploše najedou 40 malých zapálených fotbalistů. Na 4 hřištích se odehrávaly krásné fotbalové zápasy a k vidění byly i krásné góly s následnou dětskou radostí. Někteří hráči měli možnost poprvé nasát atmosféru turnajového zápolení a po skončení turnaje zaslouženě obdržet medaile a drobné ceny. Během celého turnaje bylo pro kluky a celý realizační tým přichystané občerstvení, kde mohli všichni doplnit potřebnou energii.
Z úst moderátora jsme mohli zaslechnout, krátké představení všech zúčastněných klubů včetně jejich stručné historie.
Partnerské kluby hrají klíčovou roli nejen v projektu Sparťanské fotbalové školičky, díky nimž mohou děti z našich kroužků v mateřských školách nalézt návaznost právě v těchto strategicky rozmístěných klubech po Praze. Nejtalentovanější hráči z partnerských klubů mají možnost si vyzkoušet, jaké to je trénovat na jedné nejlepších akademií v ČR. Hráči přicházejí na stáže, kde si vyzkouší kromě tréninků i samotný zápas a mohou si tak vyzkoušet, jaké to je obléct sparťanský dres.
Zúčastněné týmy: Admira, Motorlet, Modřany, Tempo, Loko Vltavín
Hlavní trenér a koordinátor U6 + U7 Jan Lanhaus zhodnotil Turnaj partnerských klubů slovy: „Věřím a doufám, že všechny zúčastněné týmy si to užily stejně tak, jako jsem si to užil já. Za opravdu krásného počasí bylo k vidění za dvě a půl hodiny celkem 28 skvělých zápasů. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, trenérům a rodičům za skvělé nedělní odpoledne. Už teď se s celým realizačním týmem, který odvedl skvělou práci, těšíme na další podobná setkání.“
1 / 49

Další novinky