Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-12

Vysoké vítězství kategorie U12 nad Hradcem Králové

Sparťanský ročník 2007 rozdrtil Hradec Králové

Sdílet

Sparťané z ročníku 2007 se utkali v nafukovací hale Tréninkového centra mládeže s výběrem Hradce Králové. Hradec v minulém roce ovládl turnaj Ondrášovka Cup pro kategorii U11, o kvalitního soupeře tedy měli sparťané postaráno!
Naši hoši se proti svému soupeři představili v systému 8+1. Zápas se odehrál na třetiny, každá po třiceti minutách hry.
Mladíci v rudých dresech na svého soupeře od začátku vlétli a dávali mu minimum prostoru. Našim chlapcům se v zápase dařilo po herní, ale i po střelecké stránce, což nejlépe demonstrují čtyři vstřelené branky do hradecké sítě jen za první čtvrtinu hry! Soupeř se během první části zápasu neprosadil, a tak sparťané vedli po první třetině o čtyři branky!
Prostřední část zápasu se i nadále nesla ve znamení sparťanské dominance na míči, i co se týče vstřelených branek. Ty sparťané ve druhé části vstřelili opět čtyři. Hradec tentokrát ale kontroval jedou přesou střelou, která rozvlnila síť naší branky. V součtu však hráči Sparty ve druhé třetině utkání zvítězili 4:1 a celkově vedli již o sedm gólů!
Gólovou nálož si sparťané schovali až do poslední části zápasu. Během ní Hradci nastříleli šest krásných branek, přičemž sami inkasovali pouze jednu! Závěrečnou třetinu tak naši hoši ovládli v poměru 6:1 a celé utkání výsledkem 14:2. Strahovští boric tak rozdrtili posledního vítěze Ondrášovka Cupu U11 v poměru 14:2!
Za náš tým se během zápasu prosadili dva čtyřgóloví střelci - Chrastina a Nechvátal. Po jedné brance přidali Duška, Moudrý, Kosorič, Doloh, Wölfl a jeden gól si soupeř vstřelil sám. 
AC Sparta Praha - FC Hradec Králové 14:2 (4:0, 4:1, 6:1)
Branky AC Sparta Praha: 4x Chrastina, 4x Nechvátal, Duška, Moudrý, Kosorič, Wölfl, Doloh, vlastní
Sestava AC Sparta Praha: Maďar, Novotný - Poturnay, Vodolán, Kolář, Krpálek, Duška, Kosorič, Moudrý, Wölfl, Kuthan, Štýbr, Hrodek, Chrastina, Nechvátal, Doloh, Penxa

Další novinky