Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyWU-15

WU15: Dva rozdílné zápasy

.´Výhra nad Braníkem, prohra se Zbraslaví

Sdílet

Po vítězném derby o víkendu odehrály starší žákyně opět dvě utkání. V sobotu proti dalšímu pražskému týmu - dívkám z Braníku. A v neděli proti vedoucímu týmu pražské soutěže - chlapcům ze Zbraslavi.
Dva odlišné zápasy. Proti dívkám sparťanky nadělovaly a především díky druhému poločasu si zastřílely a bez problému vyhrály a potvrdily roli favorita. V zápase sparťanky kontrolovaly hru a vytvářely si spousty šancí ke vstřelení gólů.
Hostující tým se prosadil až ke konci zápasu pár průniky, ale dobře chytající Kvízová vše vyřešila dobře a uhájila svoji branku a zaslouženě si připsala další nulu na své konto.
Nedělní zápas byl odlišný - chlapci ze Zbraslavi ukázali, proč jim patří první příčka a zaslouženě vyhráli a odvezli si ze Satalic tři body. Sparťanky se sice snažily a hrály dobře, ale fyzický rozdíl některých chlapců byl už příliš velký.
I přes to si vytvořily sparťanky několik slibných šancí, ale bohužel vinou špatného řešení se většinou o své šance připravily. Sparťanky v bráně podržela výborně chytající Chumanová, která zabránila několika dalším brankám.
Hodnocení trenérů: "V zápase proti Braníku jsme především v prvním poločase nevyužívali šance. V druhém poločase přišlo zlepšení a bylo to hned znát i na skóre. Nedělní zápas proti prvnímu týmu tabulky byl už moc velký fyzický rozdíl, ale i tak si holky poradily a odehrály velmi dobrý zápas. Nejvíce nás, ale sráželo špatné řešení, kdy dobře rozehraná akce většinou končila špatným prvním dotekem nebo špatnou přihrávkou, což nás sráželo během celého zápasu."
1 / 9
1. liga starších žákyň Čechy
AC Sparta Praha - ABC Braník 8:0 (3:0)
Branky: 2x Slaninová, 2x Plachá, Holubová, Bartošová, Balázsová, Vaněčková 
Nominace: Kvízová, Jankovská, Ondračková, Holubová, Jeriová, Kotulová N., Blechová, Vaněčková, Bartošová, Kolmanová, Chládková, Plachá, Slaninová, Kotulová R., Chumanová, Březinová, Balázsová 
Pražská 1.A třída starších žáků
AC Sparta Praha – SK Zbraslav 1:6 (0:3)

Branky: Jeriová
Nominace: Chumanová, Březinová, Blechová, Jeriová, Horešovská, Lesáková, Trachtová, Strašíková, Slaninová, Chládková, Ondračková, Jankovská, Holubová, Kloudová, Kubátová

Další novinky