Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyMuži A

Zaplňte kotel a pomáhejte!

Sparta NADOBRO i letos

Sdílet

Poslední domácí zápas kalendářního roku je na Spartě tradičně spjatý s projektem Sparta NADOBRO. V minulých letech jsme žádali vás, abyste přispěli do Nadačního fondu ACS, který se stará o bývalé hráče. Letošní rok byl ale pro nás všechny jiný, než ty předchozí, a spoustě lidem obrátil život naruby. Proto i my letos pojímáme zápas Sparta NADOBRO, kterým tentokrát bude souboj s Libercem, trochu jinak, než v předchozích letech!
Hlavní náplní projektu Sparta NADOBRO bude letos výzva, abyste zaplnili náš kotel v Generali Česká pojišťovna Areně. Všichni víme, že na stadion se kvůli pandemii Covidu-19 dostat nemůžete, ale nic nebrání tomu, abyste sem vyslali svého zástupce. Takového, který udělá kulisu při zápase a pak pomůže i dál!
Pošlete na Letnou svého plyšáka! Plyšáka svých dětí, anebo kupte úplně nového plyšového medvěda a nechte ho fandit Spartě proti Liberci! Všechny plyšáky, kteří se nám sejdou, umístíme do kotle a vy je uvidíte v rámci televizního přenosu. Okamžitě po zápase pak plyšové mazlíčky posbíráme, pošleme na vyprání a v průběhu Vánoc je pak rozdistribuujeme do dětských domovů, kde udělají největší radost.
Do projektu se navíc zapojuje i náš Nadační fond a to formou výzvy! Pokud se plyšovými hračkami podaří zaplnit celý sparťanský kotel, věnuje Nadační fond 50 tisíc korun na splnění přání z projektu Ježíškova vnoučata. O příkladech přání, která se díky vám splní, vám řekneme v průběhu dalších dnů! Každopádně je jen na vás, jestli se metu v podobě zaplněného kotle povede zdolat.
Jak dostat plyšáky na zápas? Cesty jsou dvě. Můžete osobně vyrazit do našeho fanshopu, kde bude od středy 16. prosince sběrné místo pro tuto akci. Plyšáka tam necháte a pak se můžete jen těšit, že ho uvidíte v televizi a že pak udělá radost dětem. Navíc – pokud do fanshopu přinesete plyšáka, dostanete zároveň slevu 100 korun na tohoto sparťanského plyšového medvídka. Toho můžete samozřejmě také darovat dětem anebo si ho nechat pod stromeček. Prostě takový plyšák na protiúčet. Akce platím do vyprodání zásob, ale máme jich dost, nemusíte se bát. Zároveň myslete na to, že plyšáka musíme ještě dostat na jeho místo, takže ho doneste nejpozději do pondělí 21. prosince do 15:00.
Druhou cestou pak je poslat nám plyšáka poštou, ale pokud zvolíte tuto variantu, rozhodně s ní neotálejte, ať je jistota, že medvídci na Letnou dorazí včas. Adresa je: Tř. Milady Horákové 1066/98, 170 00 Praha 7 – Letná. Na zásilku uveďte heslo „Plyšáci do kotle“.
Do sbírky se zapojí i pobočky sparťanských Fan Clubů a také naše mládežnická akademie na Strahově.
Tak co myslíte, povede se nám spolu zaplnit kotel?

Další novinky