Ligová fotbalová asociaceFORTUNA:LIGA
NovinkyU-7

Příměstské soustředění U7

Soustředění našich nejmenších fotbalistů

Sdílet

Nejmladší sparťané vstoupili do nové sezóny příměstským soustředěním v tréninkovém centru na Strahově a jeho blízkém okolí.
Kluci si během 3 dnů vyzkoušeli různé sportovní i týmové aktivity:
V rámci celého soustředění si kluci zahráli i své první mistrovské utkání proti starším klukům z Meteoru.
Soustředění zhodnotil i hlavní trenér Honza Lanhaus: "Během tří dnů jsme klukům ukazovali, jaké to je být hráčem ve Spartě, že to není pouze o fotbale, ale i o charakteru hráče a slušném chování. Kluci se velmi sblížili a díky kooperativním hrám se naučili, že týmovost a kamarádství jsou velmi důležité vlastnosti.
Soustředění nám splnilo přesně to, co jsme očekávali. Poznali jsme kluky blíže, jak se chovají na hřišti, v kabině i mimo hřiště.  Zaměřovali jsme se na individuální dovednosti každého hráče a samozřejmě na rozvíjení týmového ducha, kde nejdůležitější bylo navodit takovou atmosféru, aby se kluci těšili na další dny trávené ve sportovním kolektivu a jednoduše si zamilovali fotbal.  Vyvrcholením bylo určitě i to, že jsme si rovněž mohli v rámci soustředění zahrát první mistrovské utkání. Kluci zvládli srdnatě bojovat proti o rok staršímu soupeři a konečně si již mohli zažít atmosféru zápasu v našem znovuotevřeném krásném tréninkovém centru na Strahově. 
Z celkového pohledu věřím, že kluci si celé soustředění velmi užili, zdokonalili se v jednotlivých dovednostech a náležitě se vyblbli. Velké dík patří celému širokému realizačnímu týmu, který fungoval jak hodinky."
  • fotbalové tréninky v akademii TCM Strahov,
  • trénink v sokolovně Heleny Malířové (zaměření na všeobecnou pohybovou průpravu a sportovní hry),
  • týmové sblížení ve skákacím centru na Ladronce,
  • kooperativní hru zvanou Šipkovaná, s následnou návštěvou zrcadlového bludiště
  • a mnoho dalšího…
1 / 21

Další novinky